SÅHÄR DONERAR DU MEDLEN FRÅN DAGSVERKSINSAMLINGEN

1. När du anmäler din skola på kampanjsidorna får du ett epostmeddelande som innehåller de nödvändiga blanketterna för arbetsgivaren och eleven.
        2. Fyll i arbetsgivarblanketten som BSAG skickat med skolans kontouppgifter.
        3. Skriv ut två arbetsgivarblanketter för varje elev och ge dem åt eleven så att hen kan ha dem med sig på insamlingsdagen.
        4. Eleven fyller i blanketten tillsammans med arbetsgivaren på dagsverksdagen. Arbetsgivaren får behålla den ena blanketten som kvitto. Den andra blanketten återlämnas till läraren.
        5. Eleven tar med sig lönen till skolan tillsammans med arbetsblanketten. Alternativt kan arbetsgivaren betala lönen till skolans konto.
        6. När er skola samlat in alla faktureringar från samtliga klasser och elever, meddela BSAG om det totala beloppet och antalet deltagare via epost till Elina Ranta, elina.ranta@bsag.fi
          Kontoinnehavare: Elävä Itämeri säätiö
          Kontonummer: FI20 6601 0001 0935 66
          Bank: Ålandsbanken
          BIC: AABAFI22
          Meddelande: Dagsverksinsamling 2021 / Skolans namn
        7. Alternativt kan arbetsgivaren eller vårdnadshavaren betala in lönen på BSAG:s bankkonto med meddelandet Dagsverksinsamling 2021 / Skolans namn / Elevens namn ELLER Östersjö-rundan 2021 / Skolan namn / Elevens namn

Tillstånd till penninginsamling

Tillståndsinnehavare: Elävä Itämeri säätiö/Stiftelsen för ett levande Östersjön
Tillståndets nummer: RA/2016/521
Tillståndet gäller under tiden 01.11.2016–31.10.2021 i hela landet utom Åland.

SÅHÄR DONERAR DU PENGARNA SOM INSAMLATS VIA ÖSTERSJÖ-PROMENADEN

1. När du anmäler dig på kampanjsidan får du ett email som innehåller de nödvändiga dokumenten.
  2. Fyll i skolans uppgifter i sponsorblanketten och infobrevet till vårdnadshavaren och skriv ut två exemplar av sponsorblanketten och ett exemplar av infobrevet per elev.
  3. Om vårdnadshavaren ger eleven tillstånd att delta i Östersjörundan fyller hen i tillståndsblanketten och klipper ut den från infobrevet. Eleven tar med sig tillståndsblanketten till skolan.
  4. Eleven fyller i sponsorblanketten tillsammans med sin sponsor och tar ett exemplar med sig till skolan medan det andra blir kvar hos sponsorn.
  5. Efter Östersjörundan tar eleven med sig sponsorns donation till skolan eller så betalar sponsorn in summan på skolans konto.
    Kontoinnehavare: Elävä Itämeri säätiö
    Kontonummer: FI20 6601 0001 0935 66
    Bank: Ålandsbanken
    BIC: AABAFI22