NÄIN LAHJOITAT PÄIVÄTYÖ­KERÄYKSESSÄ KERÄTYT VARAT

1. Kun ilmoittaudut kampanjasivuilla, saat sähköpostin, jossa on mukana tarvittavat monisteet työnantajaa ja oppilasta varten.
        2. Täydennä BSAG:n lähettämä työnantajalomake koulun tilitiedoilla.
        3. Tulosta työnantajalle lomakkeita kaksi kappaletta kunkin oppilaan mukaan otettavaksi keräyspäivänä.
        4. Päivätyökeräyspäivänä oppilas täyttää työlomakkeet yhdessä työnantajan kanssa ja jättää toisen kappaleen työnantajalle kuitiksi. Toinen lomake palautetaan opettajalle.
        5. Oppilas tuo palkkion kouluun työlomakkeen palautuksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti työnantaja voi maksaa palkkion koulun tilille.
        6. Kun koulunne on saanut kerättyä tilitykset kaikilta osallistuneilta luokilta ja oppilailta, ilmoittakaa kokonaissumma sähköpostitse BSAG:lle: Elena Belle, elena.belle@bsag.fi.Summa tilitetään BSAG:lle seuraavilla tiedoilla:
          Pankkiyhteys: Ålandsbanken
          Viesti: Päivätyökeräys 2020 + Koulun nimi
        7. Halutessaan, työantaja / huoltaja voi maksaa palkkion suoraan BSAG:n tilille, viestillä:
          Päivätyökeräys 2020 + Koulun nimi + Oppilaan nimi

NÄIN LAHJOITAT ITÄMERI-KÄVELYSSÄ KERÄTYT VARAT

1. Kun ilmoittaudut kampanjasivuilla, saat sähköpostin, jossa on mukana tarvittavat monisteet koulua, kummia ja oppilasta varten.
        2. Täydennä BSAG:n lähettämä kummilomake ja tiedote vanhemmille/huoltajille koulun tilitiedoilla.
        3. Tulosta kumpaakin lomaketta kaksi kappaletta oppilaalle kotiin vietäväksi.
        4. Mikäli huoltaja antaa oppilaalle luvan osallistua Itämeri-kävelyyn, oppilaan huoltaja täyttää suostumuslomakkeen ja leikkaavat sen irti tiedotteesta. Oppilas tuo lomakkeen takaisin kouluun ennen Itämeri-kävelyä.
        5. Kävelyyn osallistuva oppilas täyttää kummilomakkeen yhdessä kumminsa kanssa. Oppilas tuo yhden kummilomakkeen takaisin kouluun jättää toisen kopioksi kummilleen.
        6. Itämeri-kävelyn jälkeen oppilas tuo kumminsa maksaman palkkion kouluun tai vaihtoehtoisesti kummi maksaa palkkion koulun tilille.
        7. Kun koulunne on saanut kerättyä tilitykset kaikilta osallistuneilta luokilta ja oppilailta, ilmoittakaa osallistujamäärä sekä kokonaissumma sähköpostitse BSAG:lle, Elena Belle, elena.belle@bsag.fi   ja tilittäkää summa BSAG:lle:
           Viesti: Itämeri-kävely 2020 + Koulun nimi
        8. Oppilaan kummi voi halutessaan maksaa palkkion suoraan BSAG:n tilille seuraavilla tiedoilla:
          Viesti: Itämeri-kävely 2020 + Koulun nimi + Oppilaan nimi

Tiedostot päivätyökeräyksen järjestämistä varten voit  tulostaa  tästä:

TILITYSOHJEET VASTUUHENKILÖLLE
OPPILAAN KOTIIN
TYÖNANTAJALLE

Tiedostot Itämeri-kävelyn järjestämistä varten voit  tulostaa  tästä:

TILITYSOHJEET VASTUUHENKILÖLLE
OPPILAAN KOTIIN