NÄIN LAHJOITAT PÄIVÄTYÖ­KERÄYKSESSÄ KERÄTYT VARAT

1. Ilmoita kampanjasivulla koulusi mukaan päivätyökeräykseen. Saat sähköpostilla tarvittavat materiaalit.
  2. Tiedota oppilaiden huoltajille päivätyökeräyksestä. Malliviestin saat sähköpostilla kun ilmoittaudut koulunne mukaan.
  3. Tulosta oppilaille infokirje ja työnantajalomake.
  4. Työnantaja täyttää työnantajalomakkeen. Sen yläosa jää kuitiksi työnantajalle. Oppilas palauttaa lomakkeen alaosan kouluun.
  5. Työpäivän päätteeksi työnantaja maksaa päivätyön palkan BSAG:n keräystilille:

Tilin omistaja: Elävä Itämeri säätiö
    Tilinumero: FI20 6601 0001 0935 66
    BIC: AABAFI22
    Viesti: Päivätyökeräys 2022 / Koulun nimi / Oppilaan nimi
  6. Koulusi keräystulos on selvillä n. 1,5 kuukauden kuluttua keräyspäivästä. BSAG lähettää yhteyshenkilöllenne tiedon tuloksesta ja diplomin.
  7. Lisätiedot:  Elena Belle, elena.belle@bsag.fi

NÄIN LAHJOITAT ITÄMERI-KÄVELYSSÄ KERÄTYT VARAT

1. Ilmoita kampanjasivulla koulusi mukaan Itämeri-kävelyyn. Saat sähköpostilla tarvittavat materiaalit.
        2. Tiedota oppilaiden huoltajille Itämeri-kävelystä. Malliviestin saat sähköpostilla kun ilmoittaudut koulunne mukaan.
        3. Tulosta Itämeri-kummin infokirje ja jaa se oppilaille. Oppilas pyytää haluamaansa henkilöä/henkilöitä Itämeri-kävelynsä kummiksi ja täyttää infokirjeeseen tiedot luvatusta lahjoitussummasta.
        4. Tulosta Itämeri-passit ja jaa ne Itämeri-kävelyn alussa oppilaille. Oppilaan kävelysuoritusten määrä merkitään passiin.
        5. Itämeri-kävelyn jälkeen kummi maksaa kävelysuorituksen mukaisen lahjoituksen suoraan BSAG:n keräystilille:

Tilin omistaja: Elävä Itämeri säätiö
          Tilinumero: FI20 6601 0001 0935 66
          BIC: AABAFI22
          Viesti: Itämeri-kävely 2022 / Koulun nimi / Oppilaan nimi
        6. Itämeri-kävelynne tuotto on selvillä noin 1,5 kk tapahtuman jälkeen. BSAG lähettää yhteyshenkilöllenne tiedon tuotosta sekä diplomin.
        7. Lisätiedot:  Elena Belle, elena.belle@bsag.fi

Tiedostot päivätyökeräyksen järjestämistä varten voit  tulostaa  tästä:

OHJEET JÄRJESTÄJÄLLE

OPPILAAN KOTIIN